Fanfare De Bergklanken haalt een 1e prijs op concours in Drachten

Na maanden van voorbereiding heeft de fanfare van De Bergklanken op zaterdag 25 november 2023 deelgenomen aan het muziekconcours in De Lawei in Drachten. Met het inspeelwerk Abendlied (arr. Paul van Dalen) en de concertwerken Les Memoires de Moresnet (Thom Zigterman) en Dogon (Kevin Houben) is de fanfare uitgekomen in de 4e divisie. Deelname aan een councours is altijd spannend voor muzikanten en dirigent. Trots zijn we dan ook op het behalen van een 1e prijs in de 4e divisie met 81,75 punten.

Samen muziek maken verbindt en zo ook het samen vieren van een mooi resultaat. Na het optreden in Drachten is getoost op het resultaat in hotel Kuik in Ruinen. In hotel Kuik zijn de muzikanten warm ontvangen met slingers en een heel mooi opgemaakte salade. Medewerkers van hotel Kuik, bedankt.