Onderwerp *
Naam *
Email
Inhoud *
Beeld verficatie * Captcha AfbeeldingAfbeelding opnieuw laden
   
 

Aart Stegeman: Jubileumtaptoe Jubal Zwolle

Op 14 mei 2011 bestaat Jubal Zwolle 60 jaar. Dit viert de showband met een internationale straatparade en een taptoe. De straatparade vindt vanaf 14.30 uur plaats in de binnenstad van Zwolle. De taptoe begint om 19.45 uur in de Landstede Topsporthal.

Taptoe Zwolle

De taptoe op 14 mei beloofd een spetterende avond te worden. De korpsen: Lowland Brigade Pipe band (Zwolle), de Van Limburg Stirum band (Wezep), DAP (Apeldoorn), het Kamper Trompetter Korps (Kampen) en Jubal Zwolle zullen ’s avonds vanaf 19.45 uur elk op een bijzondere manier presenteren aan het publiek. Ook de Franse showband La Vaillante is hierbij aanwezig.

De taptoe zal op een knallende manier worden geopend door een samenwerking van Zwolse slagwerkgroepen en DJ Jello. Zij komen met een bijzonder en eigentijds muzikale show onder leiding van Dirkjan van Groningen (van Show & Marching Music).

 

De entree voor de taptoe bedraagt € 5,- in de voorverkoop en € 7,50 aan de kassa. U kunt de kaarten in de voorverkoop bestellen via de website www.jubalzwolle.nl/jubileum. De gereserveerde kaarten liggen dan voor aanvang van de taptoe voor u klaar bij de kassa. U kunt de kaarten in de voorverkoop ook kopen bij de VVV op de Grote Markt in Zwolle en in het Jubal gebouw.

dinsdag 03 mei 2011

Muziekvereniging Wilhelmina Hoogeveen: Drumrecord 125 uur

Slagwerkcollega’s

Maandag 12 juli tot zaterdag 17 juli gaat muziekvereniging Wilhelmina Hoogeveen het drumrecord verbeteren. Wij gaan voor de 125 uur. Dit zal dan een nieuw wereldrecord worden. Wij gaan dit doen met 8 drummers. Dit evenement zal gehouden worden in het muziekgebouw het WMC in Hoogeveen. Wij hopen dat jullie erbij zullen zijn.

Voor meer informatie zie: www.drumrecord.nl

maandag 28 juni 2010

Gast: Concours

Zet 'm op komende zaterdag.

 

succes!!!

donderdag 26 november 2009

MNOZIL BRASS: Concert Mnozil Brass

Prachtig concert met hun nieuwe show "Magic Moments"

Waar :Leuven in het lemmensinstituut

16 januari 2010

aanvang 20.00uur

info www.concordiamalderen.be 

dinsdag 24 november 2009

CANADIAN BRASS : CANADIAN BRAAS KOMT NAAR FRIESLAND

Concert Canadian Brass “ Een concert op wereldniveau, een muzikale ontmoeting met de allerbeste op het gebied van Brass Music” Mogelijk een van de laatste keren te zien en te horen in Nederland Canadian Brass, het wereldbefaamde koperkwintet, verzorgt op 09 November 2009 om 20.00 uur een concert in Theater de Harmonie in Leeuwarden. Het kwintet begint met haar Europese tour in het brassminnende Friesland . Voor meer informatie over Canadian Brass verwijzen wij u graag naar de website van Emotions On Stage www.emotionsonstage.nl De kaarten kosten € 32,50 en zijn verkrijgbaar direct *** te bestellen www.emotionsonstage.nl u ontvangt de kaarten zonder extra kosten direct thuis gestuurd Telefonisch reserveren kan ook via the brass-o-phone 084 - 430 72 79 ( lokaal tarief ) De toegangsprijs is inclusief een drankje en de kosten voor de garderobe Emotions on Stage “ u moet er bij zijn om het te beleven “

dinsdag 20 oktober 2009

 

Powered by Phoca Guestbook