De jeugdcommissie, ook voor niet muzikale uitdagingen

De jeugdcommissie van De Bergklanken bestaat uit een aantal zeer enthousiaste leden. Zij zetten zich in voor de jeugd van de vereniging door het organiseren van diverse muzikale en niet muzikale activiteiten. Naast het maken van muziek is immers gezelligheid en het samen leuke dingen ondernemen heel belangrijk voor de jeugd. De jeugd is de toekomst van de vereniging en ze zijn daarmee een hele belangrijke groep binnen De Bergklanken.

Onderweg naar het studieweekend

Jaarlijks organiseert de jeugdcommissie een studieweekend voor de jeugd en de leden van het BBB-orkest. Iedereen vertrekt altijd met veel plezier, bepakt en bezakt met overnachtingsspullen, muziekinstrumenten en toebehoren, naar de studie locatie. Na een weekend vol repeteren, sport, spel en samenzijn, wordt het weekend afgesloten met een klein concertje. Daarna gaat iedereen weer moe, maar voldaan huiswaarts.

Naast het studieweekend organiseert de jeugdcommissie de jaarlijkse jeugduitvoering, een afsluitende activiteit voor de zomer en wordt aandacht besteed aan de Goedheiligman in december.

Jeugdcommissie:

Taak:  Organiseren en co√∂rdineren activiteiten jeugd

Wie: Hilko, Gerjohn, Judith, Jelle