De muzikanten van De Bergklanken toosten op nieuw muzikaal jaar

Op donderdag 5 januari hebben de muzikanten van De Bergklanken getoost op een nieuw muzikaal jaar. Met een hapje en een drankje is teruggekeken op 2022 en vooruitgekeken naar het programma voor 2023. Het belooft een mooi muzikaal jaar te worden met een afwisselend programma.

Traditioneel heeft De Bergklanken haar jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet. Dit jaar waren de feestgangers Marit Krale, 12,5 jaar muzikant, Herma Petter, 40 jaar muzikant en Sietze Koetsier, 50 jaar muzikant. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Tot slot werden de muzikanten verrast door een speciale act van een van de bassisten, Bertus Tibben. In de corona jaren heeft hij zich gestort op het maken van midwinterhoorns. Proces en geschiedenis zijn door Bertus vol enthousiasme toegelicht. Een voordracht op de midwinterhoorn kon natuurlijk niet ontbreken.